Büszkeségeink:

Kövess minket!Kezdőlap

Mentorpályázat 2014

A pályázat letölthető innen

FELHÍVÁS 

A Kerényi Károly Szakkollégium pályázatot ír ki szakkollégiumi „mentor” posztra. 

A mentorokra vonatkozóan a Szakkollégium Szervezeti és Működési szabályzata a következőket határozza meg: 

25. § (1) Mentor lehet az, aki tanulmányait a Kerényi Károly Szakkollégium szakkollégistájaként sikeresen befejezte, a Karon PhD képzésben részt vesz, és akit a Szakkollégiumi Gyűlés pályázat alapján egy évre megválasztott.  
(2) A mentor tisztsége a tanév eleji rendes Szakkollégiumi Gyűlés kezdetével szűnik meg. A mentorok újraválaszthatóak. 

26. § (1) A mentor elsődleges feladata a szakmai-tanulmányi munka szervezése és támogatása. A mentor feladata különösen a szakmai kiadványokkal kapcsolatos munkák elvégzése, esetlegesen gyakorlati szakmai munka szerzése vagy szervezése, a mentoráltak szakmai és közösségi munkájának segítése. 
(2)A mentorokat a Tanács, a Gyűlés, illetve a Szakkollégiumi Tanár is megbízhatja feladatokkal, így különösen a szakmai munka, előadások, közösségi programok tennivalóinak ellátásával, a hagyományok átadásával összefüggő tevékenységgel. 
(3)Amennyiben a Szakkollégiumi Gyűlés szakmai műhelyt állít fel, abban az esetben köteles annak vezető mentort választani a pályázatok alapján. 


27. § (1) A mentor része a tagságnak, a Szakkollégiumi Gyűlés ülésein szavazati joggal rendelkezik. A Tanácsülésen tanácskozási joggal jelen lehet. 
(2)A mentor legalább félévente beszámol végzett munkájáról a Szakkollégiumi Gyűlésnek. 
Köteles beszámolni a Gyűlésnek akkor is, ha erre a Tanács, a Főszenior vagy a Szakkollégiumi Tanár felszólítja. A tagság törekszik arra, hogy évente Műhelynapot rendezzen, ahol a mentorok beszámolhatnak kutatási eredményeikről 
(3)A mentorok részt vehetnek tanácskozási joggal az év végi felvételi eljárásban. 


A pályázatnak tartalmaznia kell egy szakmai önéletrajzot, igazolást a sikeres PhD felvételiről és egy motivációs levelet. 

Leadási határidő: 2014. szeptember 30. 12:00 

A pályázatokat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre és Bagi Zsoltnak, vagy a szakkollégium címére eljuttatni szíveskedjenek! 

Pécs, 2014. szeptember 4. 

Soós Kinga, KKSzK Főszenior  

www.kerenyi.btk.pte.hu 
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. H-7624
Pécs Ifjúság útja 6. 

 
joomla template 1.6