Büszkeségeink:

Kövess minket!Kezdőlap

Te leszel a következő? - Kerényi tagfelvétel

Tagfelvételt hirdet a Kerényi Károly Szakkollégium!

Olyan egységes osztatlan vagy BA/MA képzésben résztvevő bölcsész hallgatók jelentkezését várjuk, akik szívesen válnának egy dinamikus szakmai közösség tagjává, önálló kutatást végeznek a bölcsészettudomány vagy a társadalomtudomány bármely területén.

A felvételihez szükséges dokumentumok:

1. Mi a véleményed a Szakkollégiumi Mozgalom alapelveiről? Mit találsz benne szimpatikusnak és kifogásolhatónak? (segítség lehet ebben a honlapunkon olvasható bemutatkozásunk, illetve a Szakkollégiumi Charta: https://szakkoli.hu/?id=22)
2. Miért fontos tudományos kutatást végezni? Te miért kutatsz vagy miért szeretnél kutatni? Miért tartod a kutatásod érdekesnek, értékesnek, mások számára is relevánsnak?

Ha még nem tudod, hogy mit kínál egy szakkollégium, de szívesen megnéznéd a működését belülről, jelentkezz a 0. évfolyamra! A felvételihez mindössze a két esszé és egy motivációs levél szükséges!

A dokumentumokat szeptember 22-ig az Irodalomtudományi Tanszéken (E 520) András Csaba nevére és e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát. címre kell leadni.
A felvételi meghallgatás időpontja szeptember 25., 18:00. A jelentkezők számától függően változhat a kezdés ideje, amelyről e-mailben értesítjük a pályázatot leadott felvételizőket.

joomla template 1.6