Büszkeségeink:

Kövess minket!Logos-díj

A Szakkollégium minden évben odaítéli a Logos-díjat azon tagjának, aki a tárgyévben a Szakkollégisták közül a legrangosabb fórumon (kiadványban, konferencián, stb.) tette közzé munkáját. A különböző fórumok rangsorolásánál figyelembe kell venni az Egyetem ösztöndíjainak és PhD felvételi kérelmeinek esetében meghatározott rangsort.
 
Mivel a díj pusztán a munka minősége alapján ítélhető oda, a Szakkollégista teljesítményei nem adódnak össze, csak a legmagasabb színvonalú fórum vehető számításba. (Ebbe a teljesítménybe nem számít bele az adott évben megrendezett TDK, sem más a szakkollégiumi tagság feltételének számító teljesítmény).
 
A díj célja, hogy a tagokat rangos külső fórumokon való részvételre ösztönözze.
 
A Logos-díj tárgyi juttatásokkal esetlegesen a személyes keretet meghaladó utazás, könyvtárközi kölcsönzés vagy egyéb személyes kutatási költség-hozzájárulással jár. Nem képezheti a díj tárgyi juttatásait semmilyen, a Szakkollégiumnak a díj odaítélésekor már tulajdonában lévő tárgyi juttatás, mely eredetileg nem kötődik az elismerés odaítéléséhez.
 
A díj zsűrije egy független, a PTE-BTK felkért oktatóiból álló csoport. Ezen csoport kiválasztásánál figyelembe vesszük, hogy a részt vevő oktatók tudományterületei összeférhetetlenek a díjra jelöltek kutatási és/vagy publikációs területével.
 
Logos-díjasok:
 
2011: Mátyási Róbert
2010: Tóth Viktória; Galambos Attila
2009: Zárdai István Zoltán; Ritter György
 
joomla template 1.6